Hop On Hop Off Bus

Hop On Hop Off  Bus


Van harte welkom in Den haag en welkom aan boord van onze Hop on – Hop Off bus.

Hop on – Hop off | SEA THE CITY maakt de verbinding tussen stad en zee en rijdt langs de bezienswaardigheden van Den Haag; zie de brochure. Tijdens de dagtour kunt u op de aangegeven haltes en tijdstippen in- en uitstappen (‘hop on – hop off’).

Wij wensen u een goede reis toe met de Hop on – Hop off | SEA THE CITY!

 

Den Haag

Den Haag is de derde grootste stad van Nederland en hoewel de stad niet de hoofdstad van Nederland is, zijn de Nederlandse regering en het parlement hier gevestigd. Dat geldt ook voor de residentie van ons Koninklijk huis en vele ambassades en ministeries. Den Haag is ook de stad met vele nationale en internationale rechtscolleges. Den haag heeft ruim 500.000 inwoners waarvan ca. 10% expats. De vlag heeft de stadskleuren geel en groen en is voorzien van een trotse ooievaar, die als symbool van Den haag ook te zien is in het stadswapen. Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin en heeft een prachtige grachten gordel die u kunt bewonderen met een  rondvaartboot. ADO Den Haag is de voetbalclub van de stad en bestaat sinds 1905. Haagse lekkernijen zijn onder andere Haagsehopjes, de Haagse Kakker, het beroemde Hazelnoot crème gebak en de enige echte Haagse Kruìde Baggâh.

Ontdek zelf verder Den Haag, haar bezienswaardigheden en lekkernijen. Graag helpen wij u hierbij.


Weergegeven:
Sorteren op:
Hop on Hop Off Bus Nieuw

Hop on Hop Off Bus

Hop on Hop Off The Hague – SEA THE CITY Van harte welkom in Den haag en welkom aan boord van onze Hop on – Hop Off bus.Hop on – Hop off | SEA THE CITY maakt de verbinding tussen stad en zee en rijdt langs de bezienswaardigheden van Den Haag. Tijde..

€ 17,50
Excl. BTW: € 16,51